Ett par vita skor på en grå heltäckningsmatta
Ortopediska skor för män med breda fötter
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska skor för män med breda fötter

1249,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska skor för män ger otroligt stöd och komfort och är utformade för att anpassa sig till dina fötters breda form. De formar sig efter fötternas konturer och ger ultimat komfort och stabilitet hela tiden. Upptäck dessa skor i tre olika färger och ett brett utbud av storlekar!

Dessa ortopediska skor för män ger otroligt stöd och komfort och är utformade för att anpassa sig till dina fötters breda form. De formar sig efter fötternas konturer och ger ultimat komfort och stabilitet hela tiden. Upptäck dessa skor i tre olika färger och ett brett utbud av storlekar!

Bra stabilitet med dessa skor
Bra stabilitet med dessa skor
Dessa ortopediska skor för män ger utmärkt komfort och stöd för personer med bredare fötter än genomsnittet. De erbjuder överlägsen dämpning i hälområdet. Det ger dig en stabilare gång och större självförtroende när du är på språng. Den halkfria yttersulan ger också hållbarhet och stabilitet på alla underlag, både inomhus och utomhus.

En tjock, stötdämpande sula

Ett par vita skor på en grå heltäckningsmatta
Våra ortopediska skor för män med breda fötter är utformade för optimalt stöd och komfort över hela foten. De har en innersula som håller foten i en naturlig position samtidigt som den ger bra grepp på marken. Innersulans ergonomiska form ger perfekt stöd för dina fötter och bidrar även till att ge dig bättre stabilitet när du går. Den dämpande sulan absorberar stötar och hjälper dig att undvika onödiga skador och ryggsmärtor.
Ett par vita skor på en grå heltäckningsmatta

Garanterad stabilitet på alla underlag

Dessa ortopediska skor är tillverkade av slitstarka material som andas och ger god luftcirkulation och optimalt stöd under alla förhållanden. Skorna har också en halkfri yttersula för optimalt grepp på släta och hala ytor. Skorna är idealiska för män med bredare fötter som vill ha extra komfort och stöd, både inomhus och utomhus.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.