Mot en vit bakgrund ser vi ett par svarta träskor med korksula
Halkfria clogs i kork
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Halkfria clogs i kork

1011,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par snygga clogs för utomhusbruk? Välj den här modellen i kork och halkfritt svart PU-läder. De hjälper dig att njuta av din tid i trädgården, även i vått väder. De är lätta att ta på och av och är perfekta för att hålla rent inomhus!

Attribut:

 • Färg: Svart
 • Material: Kork, PU Läder

Letar du efter ett par snygga clogs för utomhusbruk? Välj den här modellen i kork och halkfritt svart PU-läder. De hjälper dig att njuta av din tid i trädgården, även i vått väder. De är lätta att ta på och av och är perfekta för att hålla rent inomhus!

Stabilitet och komfort
Stabilitet och komfort

Dessa halkfria clogs i svart kork är den perfekta accessoaren till din vår- och sommargarderob. De har en klassisk och tidlös design som ger din look en touch av elegans. De är tillverkade av slitstark kork och har en halkfri yttersula och innersula för kompromisslös stabilitet och komfort hela dagen.

Bra grepp

Mot en vit bakgrund ser vi ett par svarta träskor med korksula

Dessa clogs är ett utmärkt val för maximal komfort och extra skydd för dina fötter. Skorna har en tålig och slitstark korksula som ger oöverträffat grepp och maximal stabilitet på alla typer av underlag. Den släta konstruktionen är utformad för att eliminera halkning och den mjuka dämpningen är perfekt utformad för att forma sig efter din fot och omsluta dina tår.

Mot en vit bakgrund ser vi ett par svarta träskor med korksula

Stöd och stabilitet

Våra clogs är bekväma för dina fötter. De är tillverkade av premiumkork, som är mjukt och naturligt behagligt mot huden. Deras ergonomiska design ger bra stöd och utmärkt stabilitet så att du kan vara aktiv utan att behöva oroa dig för att de ska skava eller glida. De är det perfekta paret för att hålla dig aktiv och samtidigt ta hand om dina fötter!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Svart

Material

Kork, PU Läder

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.