Mycket bekväma grå ortopediska sandaler med tjock sula för vita män.
Mycket bekväma ortopediska sandaler med tjock sula för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Mycket bekväma ortopediska sandaler med tjock sula för män

690,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vi presenterar våra ultrabekväma ortopediska sandaler för män, speciellt utformade för att hålla dig bekväm under varma sommardagar. Med sin tjocka sula och öppna design gör dessa sandaler att du känner dig lätt och bekväm i varje steg.

Attribut:

 • Klackhöjd: ≤ (1 cm)
 • Material i sulan: Konstläder
 • Material: Tyg
 • Typ av stängning: Spänne

Vi presenterar våra ultrabekväma ortopediska sandaler för män, speciellt utformade för att hålla dig bekväm under varma sommardagar. Med sin tjocka sula och öppna design gör dessa sandaler att du känner dig lätt och bekväm i varje steg.

Överlägsen komfort för dina fötter
Överlägsen komfort för dina fötter

Våra ultrabekväma ortopediska sandaler för män är utformade för en stressfri gångupplevelse och överlägsen komfort. Den tjocka sulan absorberar stötar och minskar trycket på fötterna, så att du kan röra dig enkelt och utan smärta.

Dessutom har sandalen en dämpande innersula som formar sig efter din fots naturliga form och ger optimalt stöd vid varje steg. Du kan njuta av dina sommaraktiviteter med fullständig sinnesro tack vare våra ultrabekväma ortopediska sandaler.

Sommarfräschhet och lätthet

Våra ultrabekväma ortopediska sandaler för män är utformade för en sval och lätt känsla under sommardagarna. Den öppna designen gör att fötterna kan andas och förhindrar att värme och fukt byggs upp.

De lätta materialen som används vid tillverkningen ger en behaglig känsla av lätthet. Oavsett om du är på stranden, på en promenad eller på en terrass ger våra sandaler dig en behaglig och uppfriskande sommarupplevelse.

Hållbarhet och sommarstil

Våra ultrabekväma ortopediska sandaler för män kombinerar hållbarhet med sommarstil. De är tillverkade av högkvalitativa material, tål vardaglig användning och behåller sin eleganta look hela sommaren.

Den moderna, iögonfallande designen kan enkelt anpassas till olika sommaroutfits, oavsett om det gäller en avslappnad dag på stranden eller en kväll ute på stan. Du kan räkna med att våra ortopediska sandaler ger varaktig komfort och oklanderlig stil hela sommaren.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

≤ (1 cm)

Material i sulan

Konstläder

Material

Tyg

Typ av stängning

Spänne

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.