Vi ser fötterna på en man som bär svarta kostymbyxor och svarta lädermockasiner med tjocka ortopediska sulor.
Loafers i äkta läder för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Loafers i äkta läder för män

1308,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par ortopediska loafers som är lika bekväma som de är snygga? Välj denna modell i läder med halkfri sula. Dessa skor är perfekta för en dags arbete och kan kombineras med kostymbyxor eller en mer klassisk outfit för vardagsbruk. Lätta att ta på och ta hand om, detta par loafers kommer snabbt att bli en av dina favoriter!

Letar du efter ett par ortopediska loafers som är lika bekväma som de är snygga? Välj denna modell i läder med halkfri sula. Dessa skor är perfekta för en dags arbete och kan kombineras med kostymbyxor eller en mer klassisk outfit för vardagsbruk. Lätta att ta på och ta hand om, detta par loafers kommer snabbt att bli en av dina favoriter!

Tidlös design
Tidlös design
Dessa läderloafers för män är både raffinerade och bekväma. Designen är elegant och tidlös och ger en avslappnad eller formell look, beroende på vad du föredrar. Dessa halkfria skor är sobra och tidlösa och ger dig bra stabilitet oavsett vägunderlag. De är lätta att ta på och kommer snabbt att bli dina favoritskor.

En oklanderlig finish

Dessa loafers för män är perfekta för en elegant, trendig stil utan att göra avkall på komforten. De är tillverkade av kvalitetsläder och har en oklanderlig finish. Med sin sofistikerade men ändå avslappnade look kommer denna loafer att bli din bästa följeslagare på vägen! Så varsågod, ge bort dem i present!

Trendiga ortopediska loafers!

Dessa loafers har en elegant silhuett för en trendig men ändå avslappnad look. Gillar du att se snygg ut och klä dig väl, men har ont i fötterna, ryggen, knäna eller fotlederna? Skaffa dig då dessa underbara ortopediska loafers med en trendig look! Du kommer att älska dem!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.