Kvinnlig modell i träningsskor med snörning framifrån, i olika rosa färger, med olika material och guldrosa. Vi ser bara hennes fötter, undersidan av vaderna och hennes händer som håller snörena korsade över vristen på hennes främre fot. Bakgrunden är vit.
Kilskor med platåsula och andningsförmåga för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Kilskor med platåsula och andningsförmåga för kvinnor

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Välj våra ventilerande platåskor för kvinnor med otrolig andningsteknik! Ett koncentrat av komfort som garanterar optimal ventilation för dina fötter. Dessa skor kombinerar stil och funktionalitet och säkerställer ditt välbefinnande samtidigt som de har en modern, glamorös look. Du kommer inte att vilja vara utan dem!

Attribut:

 • Material: Syntetisk

Välj våra ventilerande platåskor för kvinnor med otrolig andningsteknik! Ett koncentrat av komfort som garanterar optimal ventilation för dina fötter. Dessa skor kombinerar stil och funktionalitet och säkerställer ditt välbefinnande samtidigt som de har en modern, glamorös look. Du kommer inte att vilja vara utan dem!

Vardagskomfort med stil!
Vardagskomfort med stil!

Dyk ner i ett hav av komfort med våra ventilerande platåsskor med kil för kvinnor. Dessa revolutionerande skor är tillverkade av högkvalitativa material och ger dig en ny upplevelse hela dagen lång.

Deras unika system säkerställer optimal luftcirkulation, så att du inte behöver oroa dig för överdriven svettning. Deras kilformade platåsula ger en touch av glamour och mode till alla dina outfits. För en hektisk dag ute eller bara en promenad på stan.

Elegans och komfort vid dina fötter

Våra ventilerande platåsskor för kvinnor har avancerad teknik som säkerställer att dina fötter får perfekt ventilation. Inga fler bekymmer med kvävande värme eller obehag som orsakas av brist på ventilation!

Tack vare det luftiga tyget som andas i dessa skor kan luften cirkulera fritt, vilket skapar ett mikroklimat som främjar välbefinnande för fötterna. Så att du kan få ut det mesta av din dag utan att någonsin känna den obehagliga känslan som många människor är alltför bekanta med! Du kommer att älska dem!

Ingen kompromiss mellan elegans och komfort

Våra ventilerande kilskor med platåsula för kvinnor kombinerar stil och funktionalitet och är moderna och trendiga. De har en kilformad platåsula som gör dem mycket bekväma, samtidigt som de ger dina outfits en elegant touch.

Oavsett om du är på jobbet eller ute med vännerna kommer dessa skor att dra blickarna till sig, tack vare sin raffinerade design och citylook. Genom att ge maximalt stöd för fötterna är de också perfekta för dig som söker ett alternativ till högklackat utan att kompromissa med stilen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Syntetisk

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.