kvinna med ortopedisk sko
Uppblåsbar ortopedisk känga för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Uppblåsbar ortopedisk känga för kvinnor

2617,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den uppblåsbara ortopediska damkängan är den perfekta produkten för att lindra och behandla smärta i fötter, fotleder och leder. Den unika designen ger en personlig passform och optimalt stöd för foten, vilket är särskilt användbart om du lider av plantar osteoartrit eller andra rörelseproblem. Den robusta konstruktionen ger en säker passform, medan den ergonomiska dämpningen ger extra komfort.

Attribut:

 • Färg: Svart

Den uppblåsbara ortopediska damkängan är den perfekta produkten för att lindra och behandla smärta i fötter, fotleder och leder. Den unika designen ger en personlig passform och optimalt stöd för foten, vilket är särskilt användbart om du lider av plantar osteoartrit eller andra rörelseproblem. Den robusta konstruktionen ger en säker passform, medan den ergonomiska dämpningen ger extra komfort.

Komfort
Komfort

Uppblåsbara ortopediska kängor för kvinnor är utformade för optimal komfort och skydd. De är tillverkade av ett flexibelt material som formar sig efter foten och helt omsluter ankeln, skenbenet och tårna. Med sin invändiga skumvaddering ger dessa kängor dämpning utan obehag för känsliga eller smärtsamma leder.

Fri rörlighet

ortopedisk känga för kvinnor

Denna uppblåsbara ortopediska damkänga är tillverkad av högkvalitativa material och utformad för komfort och perfekt passform, och är speciellt utformad för att stödja fotleder och fot. Produkten uppfyller behoven hos patienter som söker en varaktig lösning på vanliga skador och trauma. Det skumgummivadderade innerskaftet ger optimalt stöd utan att skapa något extra tryck.

ortopedisk känga för kvinnor
ortopedisk känga för kvinnor

Optimalt skydd

ortopedisk känga för kvinnor

Uppblåsbara ortopediska kängor för kvinnor ger oöverträffad komfort och stöd. Utformningen ger ett diskret och jämnt tryck över hela benet, från låret till fotleden, så att muskler och leder får sin optimala dos av syresättning. Innersulan är fylld med en speciell blandning av uppblåsbara kulor som uppmuntrar till naturlig ledrörelse så att varje steg är säkert för din återhämtning.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Svart

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.