stor ortopedisk känga för kvinnor
Stor ortopedisk känga
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Stor ortopedisk känga

4343,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den stora ortopediska kängan är idealisk för dig som söker klassisk stil och robust skydd, med högsta komfort och förstärkt, mycket tåligt fotstöd. Kängan är omdesignad för mycket större lätthet för naturliga rörelser och ökad stabilitet för varje steg, oavsett om det är på fast mark eller på hala eller feta ytor!
Ingen ytterligare information om produkten hittades.

Den stora ortopediska kängan är idealisk för dig som söker klassisk stil och robust skydd, med högsta komfort och förstärkt, mycket tåligt fotstöd. Kängan är omdesignad för mycket större lätthet för naturliga rörelser och ökad stabilitet för varje steg, oavsett om det är på fast mark eller på hala eller feta ytor!

Lättnad
Lättnad
Den stora ortopediska kängan är en pålitlig lösning för personer som lider av led- eller muskelsmärtor. Kängan ger långvarig lindring av led- och muskelbesvär samtidigt som den ger stil och skydd mot en mängd olika tunga komponenter. Den ortopediska kängan erbjuder exceptionell kvalitet och oöverträffad komfort.

Fri rörlighet

stor ortopedisk känga för kvinnor
Den är tillverkad av smidigt material som andas och ger en slående skön känsla samt optimal komfort hela dagen. Integrerad dämpningsteknik ger utmärkt ventilation, medan den gjutna mellansulan i skumgummi optimerar stötdämpningen i ojämn eller inverterad terräng. Den ger rörelsefrihet i alla dina aktiviteter.
stor ortopedisk känga för kvinnor
bakom en ortopedisk sko
bakom en ortopedisk sko
Den stora ortopediska kängan är en bekväm sko som är speciellt utformad för personer med fotproblem. Med en helt anatomisk konstruktion ger denna känga maximalt stöd från häl till tå för att minska trycket på foten.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.