Bilden är tagen ovanifrån och visar fötter i svarta loafers i konstläder.
Klassiska ortopediska loafers
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Klassiska ortopediska loafers

951,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par ortopediska skor som är lika snygga som de är praktiska? Välj den här modellen för oöverträffat stöd! Dessa loafers är tillverkade av lättskött, bekvämt syntetläder och är lätta att bära till vardags, oavsett om du ska till jobbet eller ut på en promenad vid havet.

Letar du efter ett par ortopediska skor som är lika snygga som de är praktiska? Välj den här modellen för oöverträffat stöd! Dessa loafers är tillverkade av lättskött, bekvämt syntetläder och är lätta att bära till vardags, oavsett om du ska till jobbet eller ut på en promenad vid havet.

För din bekvämlighet
För din bekvämlighet
Dessa klassiska ortopediska loafers har skapats för dig maximal komfort och stötdämpning samtidigt som de har en elegant och stilren look. Dessa andningsaktiva skor är speciellt utformade för fotkomfort, in i minsta detalj. De har en halkfri yttersula som är utformad för att dämpa stötar och absorbera vibrationer.

Det ultimata välbefinnandet

Dessa klassiska ortopediska loafers är den ultimata komforten. De är designade med dina fötter i åtanke och har ortopediskt stöd, perfekt för aktiva personer. Dessa loafers har en flexibel sula som formar sig perfekt efter foten, vilket ger extra stabilitet och komfort när du går eller springer.

Stabil och andningsbar

För en oöverträffad känsla av komfort och optimalt stöd är klassiska ortopediska loafers det perfekta valet. De har en mjuk stoppning som andas och som anpassar sig perfekt efter fotens form, vilket ger ett utmärkt stöd. Yttersulan är tillverkad med en innovativ, ultrahållbar teknik som dämpar dina steg och absorberar fukt, vilket säkerställer att produkten förblir stabil på våta eller ojämna ytor.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.