Två rosa flip-flops i plast på en grå botten och ett orange golv.
Halkfria ortopediska flip-flops för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Halkfria ortopediska flip-flops för kvinnor

356,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Halkfria ortopediska flip-flops för kvinnor med ergonomisk design som ger ett säkert och bekvämt stöd samtidigt som fötterna skyddas mot tryck. Dessa ortopediska flip-flops är tillverkade av slitstarka material och ger ett halkfritt skydd utan att orsaka obehag eller smärta för känsliga fötter.

Attribut:

 • Material: EVA
 • Storlek: 36, 37, 38, 39, 40, 41
 • Färg: Grön, Rose, Vit, Fuschia

Halkfria ortopediska flip-flops för kvinnor med ergonomisk design som ger ett säkert och bekvämt stöd samtidigt som fötterna skyddas mot tryck. Dessa ortopediska flip-flops är tillverkade av slitstarka material och ger ett halkfritt skydd utan att orsaka obehag eller smärta för känsliga fötter.

Tidlös design
Tidlös design

Halkfria ortopediska inomhusflip-flops för kvinnor är speciellt utformade för samma praktiska rörelsefrihet som vanliga skor, samtidigt som de ger utmärkt komfort och dämpning. Den tidlösa designen hos flip-flops bibehålls och förnyas med en strukturerad läst på ovansidan av skon.

Att välja rätt skor för din hälsa

Halkfria ortopediska flip-flops för kvinnor för inomhusbruk ger överlägsen komfort och säkerhet. De är perfekta för dig som har ont i fötter, anklar eller ben. Den mycket flexibla konstruktionen ger naturliga rörelser och hjälper blodflödet tillbaka till hjärtat, medan de halkfria egenskaperna ser till att du inte halkar.

Två rosa flip-flops i plast på en grå botten och ett orange golv.

Stöd och grepp

Två rosa flip-flops i plast på en grå botten och ett orange golv.

Halkfria ortopediska inomhusflip-flops för kvinnor är utformade för extrem komfort samtidigt som de behåller stilen och sofistikeringen hos premiumskor. Med en unik, ergonomisk design ger dessa flip-flops dig oslagbart stöd och bra grepp på marken. Tveka inte längre!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

EVA

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41

Färg

Grön, Rose, Vit, Fuschia

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.