Uppsättning av flera skrapbandage för hundars tassar, arrangerade sida vid sida från störst till minst från vänster till höger mot en vit bakgrund.
Ortopediskt hundbandage för ben och knän
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediskt hundbandage för ben och knän

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Det ortopediska ben- och knäbandaget för hundar är en innovativ lösning för ditt husdjur. Det är tillverkat av kvalitetsmaterial och ger optimalt stöd, skyddar mot skador och hjälper till med rehabiliteringen. Finns i en rad bekväma storlekar och passar alla hundar.

Attribut:

 • Material: Syntetisk

Det ortopediska ben- och knäbandaget för hundar är en innovativ lösning för ditt husdjur. Det är tillverkat av kvalitetsmaterial och ger optimalt stöd, skyddar mot skador och hjälper till med rehabiliteringen. Finns i en rad bekväma storlekar och passar alla hundar.

Stöd och komfort
Stöd och komfort

Ortopediskt ben- och knäbandage för hundar är utformat för optimalt stöd. Bandaget är perfekt för hundar som lider av artrit eller skador och hjälper till att stabilisera det drabbade området och lindra smärta.
Det är tillverkat av mjuka material som andas och ger maximal komfort utan att irritera huden. Tack vare det slitstarka tyget tål det daglig nötning utan att begränsa hundens naturliga rörlighet. Den erbjuder en effektiv lösning för att lindra din hunds smärta.

Skydd och rehabilitering

Skydda och stöd din hunds ben och knän med vårt specialdesignade ortopediska ben- och knäbandage. Det hjälper inte bara till med rehabiliteringen efter operation eller skada, det hjälper också till att förebygga framtida problem.
Lätt att ta på och justerbar, flera storlekar finns tillgängliga för att passa alla storlekar och raser av hundar, så att de kan röra sig fritt samtidigt som de får stöd. Vårt ortopediska bandage främjar blodcirkulationen och minskar svullnad, vilket påskyndar läkningsprocessen.

Överlägsen kvalitet för din hunds komfort

Investera i din hunds välbefinnande med vårt ortopediska ben- och knäbandage för hundar. Detta bandage av medicinsk kvalitet ger oöverträffat stöd, främjar läkning och hjälper till att förebygga skador.
De högkvalitativa materialen ger långvarig hållbarhet och effektivitet. Tveka inte att rådfråga din veterinär för optimal, personlig användning. Den ergonomiska utformningen ger perfekt passform runt hundens ben och knän för optimal stabilisering under rehabiliteringen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Syntetisk

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.