Plyschhund med kardborreband på båda framtassarna, som går bakom halsen och framför bröstet. Vit bakgrund.
Ortopedisk armbågsmanschett för hundar
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk armbågsmanschett för hundar

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska armbågsmanschetten för hundar är en viktig produkt för ditt husdjurs välbefinnande. Den ger exceptionellt stöd och hjälper till att läka skador efter operation och förebygga framtida problem. Den justerbara och bekväma manschetten ger effektivt och tillförlitligt stöd.

Attribut:

 • Material: Syntetisk

Den ortopediska armbågsmanschetten för hundar är en viktig produkt för ditt husdjurs välbefinnande. Den ger exceptionellt stöd och hjälper till att läka skador efter operation och förebygga framtida problem. Den justerbara och bekväma manschetten ger effektivt och tillförlitligt stöd.

Skydd och komfort
Skydd och komfort

Det ortopediska armbågsskyddet för hundar är en innovation som utformats för ditt husdjur skydd och komfort. Den är utformad för att stabilisera och stödja armbågen och hjälper till att lindra smärta som orsakas av skada eller inflammation.
Manschettens kvalitwt säkerställer snabbare läkning och förhindrar framtida problem, samtidigt som den ger optimal komfort för ditt husdjur. Den är speciellt utformad för optimalt stöd för hundars ömtåliga eller skadade armbågar.

Stödlösning för din hund

Har din hund problem med armbågen? Den ortopediska armbågsmanschetten för hund är den perfekta lösningen. Den är lätt att ta på tack vare de olika storlekarna och anpassar sig perfekt till hundens ben, vilket ger stöd och rörelsefrihet.
Den är tillverkad av slitstarka material som andas och kan bäras varje dag, vilket främjar effektiv rehabilitering och fortsatt optimalt skydd. Garanterar jämn kompression utan att begränsa den naturliga rörligheten. Din hund kommer att älska den!

En investering i din hunds välbefinnande

Investera i din hunds välbefinnande med den ortopediska armbågsmanschetten för hund. Denna högkvalitativa produkt ger säker och effektiv rehabilitering. Oavsett om du återhämtar dig efter en operation eller förebygger skador, ger denna manschett ditt husdjur tillförlitligt stöd och oöverträffad komfort.
Genom att ge omedelbar lindring av ledsmärta, inflammation eller armbågssträckning bidrar vår ortopediska manschett till ditt husdjurs allmänna välbefinnande.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Syntetisk

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.