Foto av en långhårig beige hund, varken huvudet eller svansen syns. Han har ett knäskydd på vänster framben. Han är i profil mot en vit bakgrund.
Fast ortopediskt knästöd fram och bak för hundar
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Fast ortopediskt knästöd fram och bak för hundar

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vårt ortopediska fasta knästöd fram och bak för hundar är ett viktigt tillbehör för att lindra ledproblem. Den är tillverkad av slitstarka, bekväma material och ger optimalt stöd utan att begränsa din hunds naturliga rörlighet. Tack vare de robusta remmarna kan den justeras och passar alla hundstorlekar.

Attribut:

 • Material: Syntetisk

Vårt ortopediska fasta knästöd fram och bak för hundar är ett viktigt tillbehör för att lindra ledproblem. Den är tillverkad av slitstarka, bekväma material och ger optimalt stöd utan att begränsa din hunds naturliga rörlighet. Tack vare de robusta remmarna kan den justeras och passar alla hundstorlekar.

Effektivt stöd för din hunds leder
Effektivt stöd för din hunds leder

Håll ditt husdjurs leder så bekväma som möjligt med vårt ortopediska knästöd fram och bak, speciellt utformat för hundar. Knäortosen har en ergonomisk design och ger ett viktigt stöd när det gäller att lindra smärta orsakad av artrit, stukningar eller andra ledproblem.
Produkten är tillverkad av slitstarka och tåliga material och ger optimalt skydd utan att begränsa hundens naturliga rörlighet. Lätt att justera tack vare olika storlekar och robusta remmar.

Skydda din hunds välbefinnande

Genom att välja vårt ortopediska knästöd fram och bak för hundar erbjuder du bästa möjliga komfort för din hund som lider av en armbågsskada eller inflammation.
Denna manschett är omsorgsfullt tillverkad av skumgummi med hög densitet för att absorbera stötar som orsakas av rastlösa rörelser och garanterar maximal komfort för ditt husdjur under användning. Den ergonomiska designen och det justerbara fästet anpassar sig enkelt till olika kroppsformer för bekvämt och optimalt stöd.

Minska obehaget vid ledproblem

Med vårt ortopediska knäskydd för hund med fast placering fram och bak erbjuder du en praktisk och effektiv lösning för att lindra smärtan hos din hund som lider av ledproblem eller postoperativa tillstånd.
Detta knästöd är precisionstillverkat och garanterar optimalt stöd för benen utan att störa hundens naturliga rörelser, tack vare dess lätta och slitstarka design. Med vårt knästöd kan du vara säker på att din hund får det stöd den behöver för att läka, samtidigt som den kan fortsätta att ägna sig åt sina dagliga aktiviteter.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Syntetisk

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.