man med ett par svarta shorts. en vy framifrån en vy bakifrån mot en vit bakgrund
Formande shorts för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Formande shorts för män

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa shorts är den perfekta kompromissen mellan diskretionen hos en gördel och en dynamisk, raffinerad stil. Den diskreta skärningen formar sig efter kroppens kurvor, samtidigt som du behåller din rörelsefrihet tack vare det smidiga tyget som andas. Tack vare dessa formande shorts för män får du en omedelbar skulpterande effekt: de smalnar av midjan och formar skinkorna för dig en fastare, mer atletisk figur.

Dessa shorts är den perfekta kompromissen mellan diskretionen hos en gördel och en dynamisk, raffinerad stil. Den diskreta skärningen formar sig efter kroppens kurvor, samtidigt som du behåller din rörelsefrihet tack vare det smidiga tyget som andas. Tack vare dessa formande shorts för män får du en omedelbar skulpterande effekt: de smalnar av midjan och formar skinkorna för dig en fastare, mer atletisk figur.

Den perfekta produkten
Den perfekta produkten
Formande shorts för män är den perfekta produkten för att hjälpa dig att se smalare och mer attraktiv ut. Med sitt slimmande stretchmaterial är dessa shorts perfekta för att dölja skavanker och ge dig en mer atletisk och elegant look. Tack vare det diskreta tyget som andas får du perfekt stöd samtidigt som huden kan andas hela dagen.

Diskreta shorts

Formande shorts för män ger dig en fastare figur samtidigt som de är diskreta under kläderna. Dess moderna skärning och design ger den en elegant look som få gördelbyxor kan erbjuda. Tyget i dessa formande shorts för män är tillräckligt tunt för att du ska kunna bära dem under alla byxor eller shorts i din garderob!

Komfort

Formande shorts är perfekta för män som vill ha en smalare, mer tonad figur utan extra ansträngning. De är tillverkade av högkvalitativa, andningsbara tyger som transporterar bort svett för att hålla dig bekväm varje dag, samtidigt som de ger dig optimalt stöd och rörelsefrihet.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.