Foton uppdelade på 3 med en kvinna i blå byxor och 3 par vita eller svarta tofflor
Ortopediska arbetstofflor med kilsulor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska arbetstofflor med kilsulor

2558,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra ortopediska kiltofflor är utformade för aktiva arbetare som vill ha extra komfort och skydd för sina fötter. De är tillverkade av andningsbara, slitstarka material och ger enastående stötdämpning, även vid tung belastning och långa timmar i stående ställning.

Attribut:

 • Material: Mikrofiber
 • Material i sulan: PU

Våra ortopediska kiltofflor är utformade för aktiva arbetare som vill ha extra komfort och skydd för sina fötter. De är tillverkade av andningsbara, slitstarka material och ger enastående stötdämpning, även vid tung belastning och långa timmar i stående ställning.

Utformad för långvarig komfort
Utformad för långvarig komfort

Våra ortopediska kilskor för arbete är utformade för varaktig komfort och skydd mot fotutmattning under långa arbetsdagar. Tillverkade av ett mycket flexibelt material som gör att foten kan röra sig naturligt samtidigt som den får stöd.

För optimal dämpning

Våra ortopediska skor är utformade för optimal dämpning och komfort hela dagen. Skorna är utformade för rätt hållning när du står och rör dig, och har funktioner som är särskilt utformade för att lindra led- och muskelsmärta när du står.

0-39f940.jpeg

Ortopedisk teknik

0-39f940.jpeg

Våra ortopediska tofflor är tillverkade av slitstarka och flexibla material som anpassar sig efter fotens form och kombinerar ortopedisk teknik med högkvalitativ tillverkningsexpertis. Kilsulan är utformad för ökad stötdämpning för att lindra hälsmärta.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Mikrofiber

Material i sulan

PU

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.