Ett par svarta ortopediska skor med kardborreknäppning på framsidan.
Ortopediska skor med stötdämpning för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska skor med stötdämpning för män

1070,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska stötdämpande skor för män ger dämpning och stöd som inte går att få i vanliga skor. Skorna är utformade för bästa möjliga stöd och skydd för dina fötter och har en mjuk sula som dämpar stötar och minskar trycket på lederna. De är tillverkade av ett mjukt, slitstarkt material som ger optimal komfort under långa timmar. Du kan använda dessa skor varje dag för att få den komfort och stabilitet du behöver.

Dessa ortopediska stötdämpande skor för män ger dämpning och stöd som inte går att få i vanliga skor. Skorna är utformade för bästa möjliga stöd och skydd för dina fötter och har en mjuk sula som dämpar stötar och minskar trycket på lederna. De är tillverkade av ett mjukt, slitstarkt material som ger optimal komfort under långa timmar. Du kan använda dessa skor varje dag för att få den komfort och stabilitet du behöver.

Komfort i varje steg
Komfort i varje steg
Dessa ortopediska stötdämpande skor för män är utformade för skydd och stöd i varje steg. De är tillverkade med innovativ stötdämpande teknik som ger dig bättre stabilitet och skydd när du går. Materialet är robust och slitstarkt, och innersulan är dämpande, vilket gör dessa skor till det perfekta valet för alla som vill minska risken för skador och öka fotkomforten.

Komfort i toppklass

Dessa stötdämpande ortopediska skor är utformade för maximalt skydd och högsta komfort. De har extra dämpning och stoppning för att skydda fötterna mot de upprepade stötar som kan uppstå när man promenerar eller idrottar. De har också förtätade sulor för att minimera risken för muskel- eller ledinflammation. De är tillverkade av förstklassiga material som ger optimal tålighet mot friktion, värme och fukt, samtidigt som de garanterar utmärkt hållbarhet.

Garanterad stabilitet och komfort

Dessa stötdämpande ortopediska skor är utformade för bästa möjliga stöd och komfort. De ger skydd mot stötar och förbättrar hållning och välbefinnande genom att förebygga skador och ledutmattning. Skorna är tillverkade av ett mjukt, lättviktigt material med en halkfri yttersula och håller hela dagen utan att trötta ut dig.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.