Ben av en man i vita byxor som håller sina vrister och bär blå skor.
Blå ortopediska skor för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Blå ortopediska skor för män

2201,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa lyxiga ortopediska skor för män är utformade för exceptionellt stöd och komfort. Materialet i konstläder och den bekväma sulan gör skorna särskilt sköna att bära. Förutom sin ergonomiska design ger dessa skor en elegant touch till din outfit för dagen. Med dessa skor kan du kombinera komforten hos en ergonomisk sko med stilen hos en finsko.

Attribut:

 • Material: Läder av fårskinn

Dessa lyxiga ortopediska skor för män är utformade för exceptionellt stöd och komfort. Materialet i konstläder och den bekväma sulan gör skorna särskilt sköna att bära. Förutom sin ergonomiska design ger dessa skor en elegant touch till din outfit för dagen. Med dessa skor kan du kombinera komforten hos en ergonomisk sko med stilen hos en finsko.

Vackra ortopediska skor
Vackra ortopediska skor

Dessa blå ortopediska skor för män ger utmärkt skydd och stöd, vilket gör dem till det perfekta alternativet för dig med ledproblem eller knäsmärta, till exempel. Deras robusta men flexibla material ger dig all den komfort du behöver för att gå hela dagen lång. De hjälper dig att bibehålla en bra hållning varje dag, samtidigt som din stil är oklanderlig.

Komfort hela dagen

0-b5d105.jpeg

Dessa blå ortopediska skor är utformade för enastående komfort och fotstöd som du aldrig har haft förut. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och har vadderade innersulor i hälområdet som hjälper till att minska trycket. Detta minskar trycket på foten och ger dig bättre komfort i hälen och hålfoten, så att du kan gå hela dagen utan smärta.

0-b5d105.jpeg
0-cf56ed.jpeg

Välj mellan två färger

0-cf56ed.jpeg

Dessa blå ortopediska herrskor är tillverkade av ett flexibelt material som andas och ger dina fötter extra stabilitet och skydd. De har en trendig stil för vår-/sommarsäsongen. De finns i två färger, så du kan välja den modell som passar din garderob bäst och vara bekväm hela dagen med dessa ergonomiska skor.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Läder av fårskinn

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.