vita stödstrumpor för män i närbild ovanför tre andra strumpmodeller
Kompressionsstrumpor för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Kompressionsstrumpor för män

237,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa kompressionsstrumpor för män ger komfortfokuserad kompression oavsett om du vilar eller tränar. Dessa andningsaktiva strumpor är tillverkade av ett stretchmaterial som ger bättre grepp och formar sig perfekt efter dina fötter, och torkar snabbt för att förhindra obehaglig lukt orsakad av svett. Den korta, lågprofilerade designen ger rörelsefrihet utan att kompromissa med det stöd du behöver för aktiviteter med hög belastning som cykling, friidrott eller sporter som löpning.

Attribut:

 • Färg: Blå, Orange, Svart, Vit
 • Mått: 39-45
 • Antal delar: 1 par

Dessa kompressionsstrumpor för män ger komfortfokuserad kompression oavsett om du vilar eller tränar. Dessa andningsaktiva strumpor är tillverkade av ett stretchmaterial som ger bättre grepp och formar sig perfekt efter dina fötter, och torkar snabbt för att förhindra obehaglig lukt orsakad av svett. Den korta, lågprofilerade designen ger rörelsefrihet utan att kompromissa med det stöd du behöver för aktiviteter med hög belastning som cykling, friidrott eller sporter som löpning.

Snabbtorkande för ökad komfort
Snabbtorkande för ökad komfort

Dessa stödstrumpor för män, speciellt utformade för aktiva män, är idealiska för löpare, idrottare eller cyklister. Strumporna andas och torkar snabbt så att du kan träna utan den obekväma känslan av våta, svettiga fötter. Kompressionstekniken kontrollerar blodflödet och skyddar musklerna från skador under fysisk aktivitet.

Din vän i vardagen

Dessa stödstrumpor för män andas och transporterar bort svett utan att hindra blodcirkulationen, och de torkar snabbt. Tack vare sin korta, låga skärning ger de en åtsittande passform för fot och vrist, samtidigt som de ger dig rörelsefrihet. De kommer att vara dina bästa vänner varje dag!

Optimal prestation

Dessa stödstrumpor för män är utformade för optimal prestation och maximal komfort, oavsett hur långt du springer. De är tillverkade av lätta material som andas och ger en stödjande känsla för fotleden och minskar risken för skador. De är utformade för korttidsanvändning och gör att idrottare kan genomföra ännu mer intensiva träningspass utan att kompromissa med sitt välbefinnande.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Blå, Orange, Svart, Vit

Mått

39-45

Antal delar

1 par

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.